Srbija, Crna Gora i Bugarska države najugroženije slobode medija na Balkanu i u EU

Izvor: VOA, 22.Apr.2021, 05:41

Srbija, Crna Gora i Bugarska države najugroženije slobode medija na Balkanu i u EU

Srbija i Crna Gora spadaju među tri države sa najslabijim učinkom u oblasti slobode medija na području Evropske unije i Balkana, izjavio je za Glas Amerike Pavol Salaj - predstavnik nevladine organizacije Reporeri bez granica, koja je nedavno objavila godišnji izveštaj o Indeksu slobode medija u svetu. Salaj, koji je u organizaciji Reporteri bez granica zadužen za Evropsku uniju u Zapadni Balkan, ukazuje da se, uprkos tome što je Srbija u izveštaju zadržala prošlogodišnju poziciju, stanje u oblasti slobode medija ipak pogoršalo.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Pavol Salaj: Izostaje politička volja da se novinari zaštite

Izvor: VOA, 22.Apr.2021

Srbija i Crna Gora spadaju među tri države sa najslabijim učinkom u oblasti slobode medija na području Evropske unije i Balkana, izjavio je za Glas Amerike Pavol Salaj - predstavnik nevladine organizacije Reporteri bez granica, koja je nedavno objavila godišnji izveštaj o Indeksu slobode medija...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.