Soros donirao novac grupi za odlaganje Bregzita

Izvor: RTS, 08.Feb.2018, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soros donirao novac grupi za odlaganje Bregzita

Američki milijarder Džordž Soros dao je kroz svoje fondacije oko 450.000 evra grupi "Najbolje za Britaniju", koja se zalaže za odlaganje Bregzita, saopštio je predsedavajući ove grupe Mark Malok-Braun.
"Fondacije Džordža Sorosa, zajedno sa drugim velikim donatorima, dale su značajne doprinose našem radu. Kroz svoje fondacije dao je 450.000 evra", rekao je za Rojters Malok-Braun.

Grupa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Najbolje za Britaniju" zalaže se za odlaganje Bregzita i ponovno održavanje referenduma o članstvu u Evropskoj uniji.
"Smatramo da britanski narod zaslužuje da ima konačnu odluku o dogovoru o Bregzitu i verujemo da je država obmanuta. Ovo je demokratski i patriotski pokušaj da povratimo našu budućnost i pozdravljamo pomoć iz mnogih krugova", naveo je predsedavajući.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Soroseva fondacija finansirala odlaganje Bregzita

Izvor: Radio 021, 08.Feb.2018

Američki milijarder Džordž Soros dao je kroz svoje fondacije oko 450.000 evra grupi "Najbolje za Britaniju", koja se zalaže za odlaganje Bregzita, saopštio je predsedavajući ove grupe Mark Malok-Braun..."Fondacije Džordža Sorosa, zajedno sa drugim velikim donatorima, dale su značajne doprinose...

Nastavak na Radio 021...

Soroš poražen u Velikoj Britaniji: Ništa od drugog referenduma o Bregzitu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2018

Američki milijarder je kroz svoje fondacije dao oko 450.000 evra grupi "Najbolje za Britaniju"..Vlada Velike Britanije neće raspisati drugi referendum o Bregzitu, rekao je danas portparol britanske premijerke Tereze Mej, nakon što je američki milijarder Dzordž Soroš dao novac da se Bregzit zaustavi...Pročitajte...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.