Slika dana: EKO MURAL U ŠKOLAMA

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Mar.2024, 05:35

Slika dana: EKO MURAL U ŠKOLAMA

U dvorištu koje dele tri škole u u starom centru Bora,
oslikan je nedavno mural ekološke poruke. Ovaj izuzetno lep i koristan mural delo je mlade umetnice Maje Stojanović Zmaje kojoj su pomogli učenici i građani.
Mural je nastao u sklopu projekta „Umetnost mladih za Zemlju’ koji realizuju Fond B92 u Boru i Pančevu. Kordinator je Nebojša Glišić.
Projekat je podržala EU kroz program Kreativna Evropa.
Članak Slika dana: EKO MURAL U ŠKOLAMA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Bor: SOLISTIČKI KONCERT PEĐE JOVANOVIĆA

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Mar.2024

Bor, 13. mart – Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“ sa zadovoljstvom najavljuje solistički koncert jednog od najtraženijeg izvođača domaće scene, Peđe Jovanovića.. Koncert je zakazan za 20. mart sa početkom u 20 časova, u sali bioskopa „Zvezda“ u Boru.. Prodaja ulaznica na blagajni...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.