Skup o evropskim fondovima na Zapadnom Balkanu 10. maja

Izvor: EurActiv Srbija, 06.Maj.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup o evropskim fondovima na Zapadnom Balkanu 10. maja

U Zagrebu će 10. maja Evropskoj uniji biti predstavljen usaglašen predlog zemalja Zapadnog Balkana za efikasniju pomoć zemljama koje su u procesu pristupanja EU, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić, koji će predlog i predstaviti. U izjavi za EurAktiv Đelić je rekao da misli da predlog dobija sve veću podršku u Evropi.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đelić: Usaglašen predlog zemalja Zapadnog Balkana

Izvor: EMportal, 06.Maj.2011

U Zagrebu će 10. maja Evropskoj uniji biti predstavljen usaglašen predlog zemalja Zapadnog Balkana za efikasniju pomoć zemljama koje su u procesu pristupanja EU, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić, koji će predlog i predstaviti.

Nastavak na EMportal...

Usaglašeni prijedlog zapadnog Balkana za efikasniju pomoć

Izvor: TrazimKredit.com, 07.Maj.2011, 09:12

BEOGRAD, U  Zagrebu će 10. maja Evropskoj uniji biti predstavljen usaglašen prijedlog zemalja zapadnog Balkana za efikasniju pomoć zemljama koje su u procesu pristupanja EU, najavio je potpredsjednik Vlade Srbije Božidar Đelić.

Nastavak na TrazimKredit.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.