Izvor: Danas, 07.Maj.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup ministara u Solunu

Ministri spoljnih poslova zemalja članica Evropske unije i Zapadnog Balkana razgovaraće danas u Solunu o izazovima politike proširenja EU i evropskoj budućnosti regiona. Skupu će predsedavati potpredsednik vlade i šef diplomatije Grčke Evangelos Venizelos, a učestvovaće i potpredsednik Vlade i šef diplomatije Srbije Ivica Dačić.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Članstvo u EU prvi prioritet Vlade

Izvor: B92, 08.Maj.2014, 01:31

Beograd/Solun -- Ministar Ivica Dačić na sastanku šefova diplomatija u Solunu pozvao EU da razmotri "izraženiju ekonomsku i finansijsku podršku regionu"..."Ovaj cilj mogao bi biti postignut i kroz preraspodelu sredstava finansijske podrške na način koji bi omogućio da se deo sredstava koji je...

Nastavak na B92...

Dačić na skupu ministara EU i Zapadnog Balkana

Izvor: Beta, 08.Maj.2014

SOLUN, 8. maja 2014. (Beta) - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić učestvuje u četvrtak na sastanku ministara spoljnih poslova zemalja Evropske unije i Zapadnog Balkana u Solunu...Sastankom u organizaciji Grčke, kao.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.