Situacija na Kosovu u vrhu evropske agende cele nedelje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jun.2023, 08:56

Situacija na Kosovu u vrhu evropske agende cele nedelje

Tenzije na Kosovu i dijalog koji vodi Evropska unija (EU) o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije biće tema razgovora na nekoliko sastanaka na visokom nivou u EU ove nedelje, a započinju već susretom ministara spoljnih poslova u ponedeljak. Šefovi diplomatija država članica EU u ponedeljak će, prema izvorima iz Brisela, razmeniti mišljenja o dijalogu Beograda i Prištine, u svetlu nastavka i povećanja tenzija na severu Kosova". Očekuje se da prilikom rasprave visoki predstavnik EU za...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČEKA SE IZVEŠTAJ BORELJA Ministri EU danas o rešenju krize na Kosovu

Izvor: Blic, 26.Jun.2023

Ministri spoljnih poslova Evropske unije razgovaraće danas o dijalogu i tenzijama između Kosova i Srbije, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.