Sisi: Neka evropske zemlje ne drže predavanje arapskom svetu

Izvor: Vostok.rs, 26.Feb.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sisi: Neka evropske zemlje ne drže predavanje arapskom svetu

Egipatski predsednik Abdel Fatah el Sisi upozorio je evropske zemlje da „ne drže predavanje arapskom svetu“, braneći stanje ljudskih prava u svojoj zemlji, koje je kritikovano sa mnogih strana.
„Nećete nas vi učiti čovečnosti. Evropljani imaju svoja pravila, etiku i vrednosti. Mi poštujemo vaše. Vi bi trebalo da poštujete naše“, izjavio je El Sisi novinarima nakon samita EU i Arapske lige. On je rekao da Evropa cveta dok se mnoge arapske zemlje muče kako bi sprečile izbijanje konflikta. Lokalni novinari su njegove izjave propratili aplauzom, piše AP, a prenosi Tanjug.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Egipat i Saudijska Arabija fokusirali se na palestinsko pitanje na samitu s EU

Izvor: SandzakPress.net, 26.Feb.2019

Egipatski i saudijski čelnici fokusirali su se na palestinsko pitanje u svojim govorima tokom samita između arapskih država i članica Evropske unije. U inauguralnom govoru na samitu koji se održava u egipatskom turističkom mjestu Sharm al Sheikhu, egipatski predsjednik Abdel Fattah al-Sisi  pozvao...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.