Šešeljev sin ŽESTOKO IZVREĐAO EU usred Evrope! Samo JEDNIM svojim gestom UĆUTKAO CELU SALU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešeljev sin ŽESTOKO IZVREĐAO EU usred Evrope! Samo JEDNIM svojim gestom UĆUTKAO CELU SALU! (VIDEO)

Aleksandar bez dlake na jeziku - poput oca.

Završnog dana plenarnog zasedanja Parlamentarne Skupštine Saveta Evrope član srpske delegacije, poslanik i potpredsednik SRS Aleksandar Šešelj poručio je u svom izlaganju da Srbi na Kosovu i Metohiji imaju status građana drugog reda.

Šešelj je, kako se navodi u saopštenju stranke, rekao i da su nedavne provokacije kosovskih Albanaca na račun srpskog naroda sprovedene uz podršku Sjedinjenih Američkih Država, Evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unije i drugih evropskih institucija.

Naveo je da je potpuno neprihvatljiv uslov koji se stavlja pred Srbiju - da prizna tzv. republiku Kosovo kao nezavisnu državu, te izneo ubeđenje da srpski narod nikada neće prihvatiti poniženje i da se na srpskoj teritoriji "stvara teroristička država u kojoj cvetaju trgovina narkoticima i ljudskim organima".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.