Šef Odeljenja EU u Srbiji IPAK NE DOLAZI u Vranje

Izvor: OkRadio.rs, 26.Jul.2023, 13:09

Šef Odeljenja EU u Srbiji IPAK NE DOLAZI u Vranje

Iako je najavljeno da će šef Odeljenja za saradnju Delegacije Evropske unije u Srbiji Nikola Bertolini 27. jula posetiti Vranje, taj događaj je otkazan. Bertolini se u sredu nalazi u poseti Lebanu, Leskovcu, Vladičinom Hanu, a obići će i Veliku Planu. On će obići projekte koje u ovim lokalnim samoupravama podržava Evropska unija, a koji doprinose boljem kvalitetu života građana kroz unapređenje infrastrukture, socijalnih usluga i konkurentnosti lokalnih privreda. Razlog otkazivanja posete Vranju nije poznat.  
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Leskovac

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Bertolini u Leskovcu: Sredstva EU uložena u projekte troše se svrsishodno

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2023

Šef Odeljenja za saradnju Delegacije Evropske unije u Srbiji Nikola Bertolini uverio se prilikom današnje posete jugu Srbije da se sredstva Evropske unije uložena u projekte troše vrlo svrsishodno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.