Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2023, 07:38

Situacija na severu Kosova i Metohije mirna, na protestu u Zvečanu obratili se radnici opštine, srednje škole i rudnika Trepča

Radnici opštine, srednje škole i flotacije rudnika Trepča iz Leposavića obratili su se danas građanima okupljenim u velikom broju u Zvečanu, na protestu sa zahtevom povlačenja tzv. kosovskih specijalaca i albanskog gradonačelnika iz zgrade opštine.  
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sedmi dan krize na severu KiM: Zapad traži održavanje novih izbora

Izvor: Danas, 02.Jun.2023

Sedmi dan krize na severu Kosova i Metohije kada su specijalci policije zauzeli objekte lokalnih samouprava. Kako bi se smirila situacija Evropska unija i SAD od Prištine traže održavanje novih izbora, učešće Srba na njima i formiranje Zajednice srpskih opština, prenosi RTS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.