Sedam članica EU zahteva da se Rusiji ukinu sankcije!

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam članica EU zahteva da se Rusiji ukinu sankcije!

Sedam članica Evropske Unije će zahtevati ukidanje sankcija protiv Rusije na predstojećem samitu šefova diplomatije zemalja EU koji se održava 19. januara u Briselu.Informaciju je objavila ruska novinska agencija TASS pozivajući se na diplomatski izvor iz EU, a članice koje će zahtevati ukidanje sankcija protiv Rusije su Austrija, Mađarska, Italija, Kipar, Slovačka, Francuska i Češka. Ove zemlje prednjače >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u inicijativi hitne normalizacije odnosa sa Rusijom, a izjave lidera ovih zemalja iz prethodnog perioda potvrđuju da su one zagovornik smanjivanja tenzija i uspostavljanja boljih odnosa sa Ruskom Federacijom, prenosi Pravda.Kako piše sajt ruske televizijske stanice „Zvezda“, ove zemlje će predstaviti u Briselu 19.januara, na sastanku šefova diplomatije EU članica, dokument koji je zajednički izrađen od strane šefova diplomatije pomenutih zemalja, a koji predstavlja platformu ukidanja sankcija Rusiji i normalizaciju odnosa Rusije i EU.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NAJAVA PREOKRETA: Sedam zemalja EU traži ukidanje sankcija Rusiji!

Izvor: Kurir, 15.Jan.2015

U Briselu 19.januara, na sastanku šefova diplomatije EU članica, biće predstavljen dokument koji je zajednički izrađen od strane šefova diplomatije, a koji predstavlja platformu ukidanja sankcija Rusiji i normalizaciju odnosa Rusije i EU..Sedam članica Evropske Unije će zahtevati ukidanje sankcija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.