Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2024, 10:17

Fon der Lajen: Potvrdili smo posvećenost podršci partnerima sa Zapadnog Balkana

Lideri Evropske unije pokušaće danas u Briselu da ubede mađarskog premijera Viktora Orbana da se pridruži planu za stabilno finansiranje Ukrajine, ali su spremni i da, ako u tome ne uspeju, obezbede Kijevu novac bez Mađarske podrške.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šolc: Sada je pravo vreme za donošenje odluke

Izvor: B92, 01.Feb.2024

Nemački kancelar Olaf Šolc pozvao je na jednoglasno donošenje odluke svih članica EU o dogovoru o planu kojim se Ukrajini nudi stabilno finansiranje..."Verujem da je sada pravo vreme za donošenje odluke", rekao je Šolc novinarima po dolasku na samit lidera EU u Briselu...On je dodao da će veoma...

Nastavak na B92...

Lideri EU o pomoći Ukrajini: Da li će Orban popustiti?

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2024

BRISEL - Lideri Evropske unije pokušaće danas u Briselu da ubijede mađarskog premijera Viktora Orbana da se pridruži planu da se ponudi stabilno finansiranje Ukrajine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.