Izvor: Danas, 28.Avg.2023, 14:05

Šarl Mišel najavljuje promene u evropskoj politici

Evropska unija (EU) bi do 2030. godine trebalo da bude spremna za prijem novih članica, a predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel će danas na otvaranju Bledskog foruma u Sloveniji najaviti predlog promene evropske politike u tom smeru, prenose danas regionalni mediji pisanje Fajnenšel tajmsa.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PROŠIRENJE VIŠE NIJE SAN" Mišel: Vreme je da se ide napred, EU mora da bude spremna da primi nove države članice do 2030.

Izvor: Blic, 28.Avg.2023

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel rekao je na otvaranju Bledskog strateškog foruma da je put ka EU za zapadni Balkan počeo pre više od 20 godina, kao i da proširenje više nije san, već je vreme da se ide napred.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.