Saradnja sa Lisabonom

Izvor: Akter, 28.Mar.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja sa Lisabonom

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali razgovarao je danas u Lisabonu sa gradonačelnikom tog grada Antonijom Koštom o ekonomskoj saradnji, kao i o zajedničkim nastupima na konkursima za projekte koje finansira EU, saopštila je pres služba grada

Lisabon je u proteklih 20 godina promenio izgled centra grada, pretvarajući ga u pešačku zonu, što mi planiramo da uradimo u Beogradu, rekao je Mali.

Dvojica gradonačelnika su razgovarala i o zajedničkim nastupima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << kao što je projekat Civitas u okviru programa HORIZON 2020. u vezi sa unapređenjem efikasnosti gradskog saobraćaja i negativnim uticajima na životnu okolinu.

Tokom posete Portugalskoj organizaciji za promociju ekonomskih odnosa sa inostranstvom (AICEP), Mali je predstavnicima više 20 portugalskih kompanija predstavio projekat "Beograd na vodi", kao i ostale projekte grada Beograda.

Naš cilj je da zainteresujemo što veći broj portugalskih kompanija i potencijalnih investitora za nova ulaganja u Srbiju i Beograd, istakao je Mali.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.