Saracin u razgovoru s Vučićem: Proširenje EU i jačanje saradnje u regionu prioriteti za Berlin

Izvor: Beta Video, 10.Maj.2022, 12:25

Saracin u razgovoru s Vučićem: Proširenje EU i jačanje saradnje u regionu prioriteti za Berlin

BEOGRAD - Specijalni izaslanik nemačke vlade za Zapadnim Balkan Manuel Saracin rekao je danas u susretu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da će politika proširenja Evropske unije (EU) i rad na snaženju saradnje među državama Zapadnog Balkana biti jedan od prioriteta nemačke spoljne politike u narednim godinama, pri čemu je naglasio želju i za jačim angažmanom cele Unije u regionu. (pokrivalice) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manuel Saracin sa predstavnicima koalicije Moramo o evrointegraciji Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2022

Specijalni izvestilac Nemačke za Zapadni Balkan, Manuel Saracin, razgovarao je danas u Beogradu s predstavnicima koalicije "Moramo" o evropskim integracijama Srbije i usklađivanju njene spoljne politike sa EU, saopštila je članica te koalicije, "Ne davimo Beograd".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.