Sa trodecenijskim dugom za vodu - pred Vučića

Izvor: RTS, 15.Okt.2016, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa trodecenijskim dugom za vodu - pred Vučića

Među Nišlijama koji su uspeli da zaustave premijera Aleksandra Vučića tokom šetnje kroz Niš sa ambasadorima EU i iznesu mu svoj problem pre zakazanog razgovora sa građanima u Domu vojske, bio je i jedan penzioner koji 30 godina nije plaćao vodu, pa je dug narasto na cifru koju on sada ne može da pokrije.
Nišlija je premijera sačekao na mostu preko Nišave i u velikom uzbuđenju mu ispričao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da ne zna kako da reši dug za neplaćenu vodu, spominjući 81.000 i 85.000 dinara.

Kada je, međutim, Vučić čuo da on vodu nije plaćao više od tri decenije, u čudu ga je zapitao: "A, ko je za to kriv?". „
"Ko je kriv što imaš toliki dug, Vlada ili lokalne vlasti? Kakav odgovor hoćeš?“, upitao je Vučić i zamolio penzionera da se smiri.
Nišlija je rekao da je spreman da dug otplati u ratama, a premijer je dao nalog gradonačelniku Darku Bulatoviću da „ode odmah da razgovara sa svojim sugrađaninom“, i da im se kasnije pridruži.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.