Izvor: Blic, 30.Okt.2019, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUSRET VUČIĆA I TAČIJA UZ SMEH "Hašime, Federika najviše voli sa tobom da se ljubi" (VIDEO)

Konstataciju predsednika Aleksandra Vučića da su na večeri sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini lideri Zapadnog Balkana pokazali spremnost za jaču međusobnu saradnju, najavila je, čini se, i atmosfera pred početak večere u Briselu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Hašime, Federika najviše voli sa tobom da se ljubi" VIDEO

Izvor: B92, 30.Okt.2019

Na kanalu crnogorskog predsednika Mila Đukanovića na Jutjubu objavljen snimak pred susret lidera regiona, na kom se vidi opuštena atmosfera i šale.

Nastavak na B92...

Vučić: Hašime, Federika najviše voli s tobom da se ljubi

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2019

Konstataciju predsjednika Aleksandra Vučića da su na večeri sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini lideri Zapadnog Balkana pokazali spremnost za jaču međusobnu saradnju, najavila je, čini se, i atmosfera pred početak večere u Briselu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.