STRAŠNE OPTUŽBE NA RAČUN EU: Lajčak uvek na strani Srbije, treba da ga bojkotujete

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 17:52

STRAŠNE OPTUŽBE NA RAČUN EU: "Lajčak uvek na strani Srbije, treba da ga bojkotujete"

Aktivisti iz južne srpske pokrajine nisu zadovoljni što Evropska unija razmišlja i o kakvoj-takvoj ravnopravnosti u dijalogu Beograda i Prištine

Direktor Saveta za zaštitu ljudskih prava i sloboda Bedžet Šalja rekao je da je specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine, oduvek bio na strani Srbije, a protiv nezavisnosti Kosmeta.

- Iako nije prvi put da se Lajčak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protivi nezavisnosti Kosmeta, iako kaže da je delegiran od strane EU za proces dijaloga, kao i da on predstavlja politiku EU, a ne svoj lični stav, on je pokazao da zastupa tezu o nepriznavanju nezavisnog Kosmeta. Jednostavno, uvek je bio na strani Srbije, ali i Srba na Kosmetu - rekao je Šalja, koji je poručio kosmetskim političarima i da se ne sastaju sa Lajčakom, upravo iz tih razloga.

Šalja je potom dodao niz potpunih besmislica, u smislu da je teroristička država u procesu dijaloga napravila mnogo kompromisa.

- Ne znam više šta se može tražiti od Kosmeta da uradi. Srbija je ta koja nije napravila nijedan kompromis, a sve svodi na nekakvu trgovinu koja se vrši na račun Kosmeta - rekao je Šalja bez trunke sramote.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.