STIŠAJTE RATNE BUBNJEVE I BOJNE POKLIČE Pedro Sančez ODBRUSIO evropskim liderima, pa stao u odbranu Rusije: Španija neće učestvovati u tome!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 00:15

"STIŠAJTE RATNE BUBNJEVE I BOJNE POKLIČE" Pedro Sančez ODBRUSIO evropskim liderima, pa stao u odbranu Rusije: Španija neće učestvovati u tome!

Španski premijer se obratio EU pred samit u Briselu
Stišajte ratne bubnjeve i bojne pokliče, poručio je evropskim liderima španski premijer Pedro Sančez, pred samit Evropske unije u Briselu.
Sančez je, piše "Pai", pred samit govorio o potrebi jačanja evropskih kapaciteta za odvraćanje, ali je svojim kolegama koji su geografski najbliži Rusiji, ali i francuskom predsedniku Emanuelu Makronu koji je ovih dana pozivao na slanje zapadnih trupa u Ukrajinu, naglasio da "smanje svoje ratne tonove" jer stanovništvo ne treba uznemiravati, a retorika bi trebalo da bude umerena budući da se "ne može reći da se EU suočava sa potencijalnim ratnim scenarijem".
- Odvraćanje...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.