STARTUJE TV PINK SI

Izvor: Kurir, 24.Sep.2010, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARTUJE TV PINK SI

LJUBLJANA - Kompanija Pink Slovenija najavila je da će 29. septembra u ponoć velikim vatrometom u centru Ljubljane označiti početak emitovanja programa TV Pink Si.

Tim povodom na Prešernovom trgu biće organizovan veliki koncert na kojem će nastupiti Perpetuum jažile, Magnifico, Nina Badrić i Željko Joksimović.

Kako je saopšteno, "Pink medija group" posebno je ponosna na pokretanje Pink Slovenija, jer to predstavlja ujedno i prvo širenje ove korporacije u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Evropsku uniju. Pink Si će 29. septembra u Gradskoj kući u Ljubljani prirediti i svečani prijem za visoke zvaničnike, kako iz Slovenije, tako i zemalja regiona.

Označavajući ovaj događaj kao "svojevrstan medijski most solidarnosti", "Pink medija grup" najavljuje da će tom prilikom biti jedna od kompanija iz Srbije koja će Ljubljani dati donaciju od 30.000 evra.

Radi se o pomoći ugroženima u poplavama, najugroženijim institucijama, a naročito dečijim ustanovama.

Pored predstavnika "Pink medija grup", donacije će uručiti i drugi privredni subjekti iz Srbije, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.