STANO: Vučić i Kurti pozvani u Brisel 26. i 27. oktobra, bez zajedničkog sastanka sa predstavnicima EU

Izvor: Kurir, 24.Okt.2023, 17:56

STANO: Vučić i Kurti pozvani u Brisel 26. i 27. oktobra, bez zajedničkog sastanka sa predstavnicima EU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer privremenih prištinskih institucija Albin Kurti pozvani su da se sastanu u Briselu 26. i 27. oktobra na marginama samita lidera EU, izjavio je danas portparol EU Peter Stano.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Kurti pozvani u Brisel, na stolu predlog 'velike petorke' za Zajednicu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Okt.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti (Albin Kurti) pozvani su u Brisel 26. i 27. oktobra. Njihov dolazak krajem ove nedelje najavio je portparol Evropske unije (EU) Peter Stano koji nije mogao da potvrdi da li će doći do zajedničkog susreta lidera. Podvukao je da je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Vučić i Kurti u četvrtak ponovo u Briselu: O čemu će sve biti reči?

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2023, 07:03

Predsednik Aleksandar Vučić i premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti pozvani su na razgovore u Brisel, koji će biti održani na marginama samita lidera EU krajem nedelje.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.