SRS: Prekinuti pregovore sa EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2015, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Prekinuti pregovore sa EU

Svakodnevni napadi na Srbe na Kosovu i Metohiji su ozbiljna opomena vlastima i upozorenje da je poslednji momenat da se menja politika koja je Srbiji nametnuta od strane Evropske unije, saopštila je Srpska radikalna stranka.

Državni organi moraju da vode računa o svakom građaninu na celoj teritoriji Srbije i niko nema prava da sigurnost građana podređuje takozvanom evropskom putu, koji je poguban za srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nacionalne interese, naglašavaju radikali.

Srpska radikalna stranka upozorava vlast da više nema vremena i da odmah treba prekinuti pregovore o ulasku Srbije u Evropsku uniju i konačno napraviti preokret u spoljnoj politici i okrenuti se rešavanju problema svojih građana koji su sve brojniji i sve teži.

Srbija mora da uspostavi najbližu moguću saradnju sa Ruskom Federacijom i uz pomoć bratske Rusije rešavanje problema na Kosovu i Metohiji vrati pod okrilje Ujedinjenih nacija i obezbedi primenu Rezolucije 1244, ističu radikali.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.