SRPSKA POLITIČKA SCENA

Izvor: Kurir, 26.Nov.2011, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA POLITIČKA SCENA

PODGORICA - Ministar spoljnih poslova i evropskih integracija Crne Gore Milan Roćen izjavio je da u vrhu DPS niko ne razmišlja o promeni strateškog kursa Crne Gore koji predviđa ulazak u Evropsku uniju, bez obzira na to što Evropu trese kriza....

Milan Roćen: Beograd ne može da ugrozi Crnu Goru

PODGORICA - Ministar spoljnih poslova i evropskih integracija Crne Gore Milan Roćen izjavio je da u vrhu DPS niko ne razmišlja o promeni strateškog kursa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Crne Gore koji predviđa ulazak u Evropsku uniju, bez obzira na to što Evropu trese kriza.

- Crna Gora nikada nije, niti će ikada biti u opasnosti da bilo ko, pa ni Beograd, može ugroziti njenu nezavisnost - kaže Roćen.

Snežana Malović: Kuća za žrtve trafikinga

BEOGRAD - Direkcija za upravljanje imovinom oduzetom od kriminalaca ustupila je na korišćenje privremeno zaplenjenu kuću od 400 kvadrata za potrebe žrtava trgovine ljudima. Ugovor o privremenom korišćenju objekta potpisali su ministarka pravde Snežana Malović i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

(G. R.)

Aleksandar Vučić: Prljava izborna kampanja

BEOGRAD - SNS je pozvao vlast da raspiše izbore i da prestane da vodi „najprljaviju izbornu kampanju“.

- Svaki dan manje sa njima na vlasti je čisti ćar za Srbiju - rekao je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.

Komentarišući izjave predstavnika veteranskih udruženja iz Vukovara, koji su se usprotivili dolasku delegacije SNS u Vukovar“, Vučić je rekao da politiku SNS neće voditi „koalicija hrvatskih branilaca i režima u Beogradu“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.