SRBIJA POSRAMILA EVROPU! Fajnenšel tajms BRUJI: Kako je predsednik Vučić jednim potezom PONIZIO EU? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 21:43

SRBIJA POSRAMILA EVROPU! Fajnenšel tajms BRUJI: Kako je predsednik Vučić jednim potezom PONIZIO EU? (FOTO)

Ugledni list Fajnenšel tajms objavio je tekst o "vakcina diplomatiji" srpskog predsednika Aleksandra Vučića u kojem se objašnjava na koji način je on ponizio Evropsku uniju

Srbija je postala lider u regionu, ali i u Evropi, zaključak je ovog lista. U tekstu se govori o politici koju vodi predsednik Vučić, a koja je "i za Evropu, ali i za Kinu i Rusiju".

Upravo ovaj način vođenja zemlje doveo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Srbiju na prvo mesto po broju vakcina, pa je sada naša zemlja u mogućnosti čak i da vakciniše građane regiona.

U tekstu se govori i o nekadašnjoj Jugoslaviji i o tome kako su odnosi na Balkanu bili donedavno uzdrmani, čak i neprijateljski, ali je sada stupilo jedno novo razdoblje u odnosima, a sve to zahvaljujući predsedniku Srbije i njegovoj nesebičnoj odluci da podeli vakcine sa građanima okolnih zemalja.

Zbog toga što je Srbija imala vakcine prva, zbog toga što ima širok spektar ponude vakcina, kao i zbog "vakcina diplomatije" Vučić je brutalno ponizio Evropsku uniju koja to sebi nije smela da dozvoli, piše Fajnenšel tajms.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.