SRBIJA NEĆE PRISUSTVOVATI SAMITU EU - ZAPADNI BALKAN! Evropa razbesnela srpsko rukovodstvo, oglasili se iz kabineta predsednika Vučića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 19:23

SRBIJA NEĆE PRISUSTVOVATI SAMITU EU - ZAPADNI BALKAN! Evropa razbesnela srpsko rukovodstvo, oglasili se iz kabineta predsednika Vučića!

Srbija neće imati predstavnika na predstojećem Samitu Evropska unija - Zapadni Balkan!

Kako se saznaje, predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće putovati u Tiranu 6. decembra.

- Poske odluke (prištinskog premijera) Aljbina Kurtija da Nenada Rašića protivustavno i protivno Briselskom sporazumu imenuje za ministra za zajednice, Evropska unija je izašla sa blagim saopštenjem, iako je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbija svoje učešće na Samitu uslovila oštrom osudom od strane Brisela - kaže izvor.

Iz kabineta predsednika Srbije je potvrđena ova informacija.

- Predsednik Vučić neće ići u Tiranu nakon sramotne reakcije Evropske unije - rečeno je u kabinetu predsednika za Blic.

Vučić će se, kako se saznaje, u narednih 48 sati obratiti javnosti ovim povodom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"EU, SRAM TE BILO" Istorijsko obraćanje i poruka Vučića Zapadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 09:41

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je sinoć odluku da ne učestvuje u radu Samita EU - Zapadni Balkan koji će se održati u utorak, 6. decembra, u Tirani!..U istorijskom obraćanju javnosti šef srpske države Briselu i Prištini je uputio oštre i vrlo konkretne poruke da se nikada i nipošto neće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.