Izvor: Blic, 09.Apr.2023, 14:29

"SRBIJA JE ZA CRNU GORU MNOGO VIŠE OD SUSEDA" Lider "Evrope sad": Đukanović se nije ponašao ni kao da smo komšije, "velikosrpski nacionalizam" mu je bio glavna karta

"Srbija je za Crnu Goru mnogo više od suseda. Đukanović se nije ponašao ni kao da smo susedi. Politika Crne Gore prema državama Zapadnog Balkana mora biti najbolja moguća, jer kako ćemo objasniti EU da želimo da se integrišemo u EU a ne možemo da se integrišemo s najbližim susedima. Očekujem da će Crna Gora i Srbija otvoriti novu stranicu u svojim odnosima, koja će biti od obostranog interesa i uz puno uvažavanje", istakao je Milojko Spajić, jedan od lidera pokreta "Evropa sad" i nesuđeni kandidat za predsednika Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.