SRBIJA JE SPREMNA ZA NASTAVAK DIJALOGA SA PRIŠTINOM: Predsednik Vučić sastao se sa Lajčakom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 21:15

SRBIJA JE SPREMNA ZA NASTAVAK DIJALOGA SA PRIŠTINOM: Predsednik Vučić sastao se sa Lajčakom (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz Brisela putuje direktno u Prag u bilateralnu posetu Češkoj.

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izrazio je večeras zadovoljstvo što je imao priliku da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovara o razvoju situacije u vezi sa dijalogom Beograda i Prištine.

- Zahvalan sam na prilici da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovaram o razvoju situacije u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezi sa dijalogom Beograda i Prištine i odnosima EU i Zapadnog Balkana između njegovih poseta sedištu NATO i Češkoj - napisao je Lajčak na Tviteru.

I appreciated the opportunity to discuss with @predsednikrs @avucic the latest developments on the Dialogue and the EU-Western Balkans relations between the his two visits to NATO and the Czech Republic today. pic.twitter.com/sEugrHvdw6

— Miroslav Lajčák (@MiroslavLajcak) May 17, 2021

Predsednik Srbije se prethodno u sedištu NATO sastao sa generalnim sekretarom Severnoatlantske alijanse, Jensom Stoltenbergom.

Iz Brisela, Aleksandar Vučić putuje direktno u Prag u dvodnevnu bilateralnu posetu Češkoj.

Predsednik Vučić je na Instagram profilu napisao da su Lajčak i on imali "dobar razgovor".

- Srbija je spremna za nastavak dijaloga sa Prištinom. Bez razgovora nema rešenja, a voleo bih da probleme prethodnih i naše generacije, ne ostavljamo našoj deci.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE LAJČAK NAKON RAZGOVORA SA VUČIĆEM: Glavno pitanje dijalog, stigla poruka zahvalnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 08:29

Iz Brisela, Aleksandar Vučić putuje direktno u Prag u dvodnevnu bilateralnu posetu Češkoj...Specijalni predstavnik EU za dijalog Beogrda i Prištine Miroslav Lajčak izrazio je sinoć zadovoljstvo što je imao priliku da s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovara o razvoju situacije u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.