SPS: LDP i Jovanović glavni nosioci antisrpske politike

Izvor: RTS, 03.Jan.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: LDP i Jovanović glavni nosioci antisrpske politike

Liberalno demokratska partija i Čedomir Jovanović su danas glavni nosioci antisrpske politike u samoj Srbiji, saopštio je SPS.
"Voleti i braniti svoju zemlju nije nacionalizam, a o kakvom evropskom putu i Zapadu govore LDP i Čedomir Jovanović kada oni tome nisu doprineli ništa, za razliku od priznanja koje od EU i Zapada dobija Vlada Srbije za ono što je urađeno u poslednjih pet godina", navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se u najnovijem reagovanju socijalista u "ratu saopštenjima", koji su SPS i LDP započeli u ponedeljak.
LDP je ranije danas ocenio da politički potezi lidera SPS Ivice Dačića nanose sve više štete nacionalnim interesima Srbije i da se nesumnjivo radi o proračunatom nastupu i "izlivu kafanskog nacionalizma kome je Dačić sklon".
SPS je prethodno ocenio da je LDP-u očigledno ponestalo ideja u hajci koju vode na socijaliste i Ivicu Dačića, pa recikliraju stara saopštenja i izjave o Srbiji kao ruskoj guberniji, što nije vredno odgovora.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SPS: LDP i Jovanović glavni nosioci antisrpske politike

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2017

BEOGRAD - LDP i Čedomir Jovanović su danas glavni nosioci antisrpske politike u samoj Srbiji, saopštila je Socijalistička partija Srbije (SPS)..."Voljeti i braniti svoju zemlju nije nacionalizam, a o kakvom evropskom putu i Zapadu govore LDP i Čedomir Jovanović kada oni tome nisu doprinijeli ništa,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.