Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Nov.2013, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić: Ne dizati famu oko datuma

Šef tima za pregovore Srbije sa EU Tanja Miščević i ministar bez portfelja zadužene za evropske integracije Branko Ružić nadaju se da će međuvladina konferencija, koja će označiti politički početak pristupnog procesa, biti održana krajem decembra, ali su napomenuli da nije alarmantno ako se održi i do kraja januara 2014.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Srbija razmišnja evropski

Izvor: RTS, 04.Nov.2013

Međuvladina konferencija trebalo bi da bude održana krajem decembra, ali nije alarmantno i ako se održi i do kraja januara 2014, rekao ministar zadužen za evrointegracije Branko Ružić. Srbija će pokušati da ubedi države članice EU da apsolutno evropski razmišlja, kaže šefica pregovaračkog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.