Rumunski senator: Lideri EU krivi za napade u Norveškoj

Izvor: AlternativneVesti.com, 29.Jul.2011, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunski senator: Lideri EU krivi za napade u Norveškoj

Senator u rumunskom parlamentu iz redova vladajuće Demokratske liberalna partije (PDL) Julijan Urban optužio je „sadašnje lidere Evropske unije” da su zapravo oni ti koji su izveli napade u Norveškoj i ocenio da je „multikulturalnost dobra samo među kvalitativno sličnim kulturama”. Vladajuća PDL se do sada nije izjasnila o izjavi svog senatora koja je data povodom nedavnih napada Andersa Behringa Brejvika u Oslu >> Pročitaj celu vest na sajtu AlternativneVesti.com << i na ostrvu Utoja u kojima je poginulo 76 ljudi.
Urban piše na svom blogu o „neodgovornosti”, „nemarnosti” i „hipokriziji” evropske političke klase prema „islamizaciji i ilegalnoj imigraciji koje ugrožavaju celu evropsku civilizaciju i kulturu”.
Multikulturalnost je, prema njegovim rečima, dobra samo među kvalitativno sličnim kulturama, jer „ne možeš mešati ljude iz nacionalne biblioteke sa ljudima iz krčme”.
Islam je veliki problem u Evropi, a neke zemlje već ne znaju šta da preduzmu, pa ipak ima vlada koje ohrabruju imigraciju iz islamskih zemalja, navodi Urban.

Nastavak na AlternativneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AlternativneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AlternativneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.