Rumunska borkinja protiv korupcije kandidatkinja za prvog evropskog tužioca

Izvor: Danas, 19.Mar.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunska borkinja protiv korupcije kandidatkinja za prvog evropskog tužioca

ReutersKoveši je smenjena svega nekoliko meseci pošto je to tražio ministar pravde jer je, kako tvrdi, prekoračila nadležnosti Evropska unija nikad nije imala glavnog tužioca, a sada je najozbiljniji kandidat za to žena koja je u otadžbini izgradila reputaciju neustrašivosti. Sve do prošle godine, Laura Kodruca Koveši (45) bila je na čelu moćne rumunske Direkcije […] Članak Rumunska borkinja protiv korupcije kandidatkinja za prvog evropskog tužioca se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Koha ditore: Povlačenje priznanja Kosova se ostvaruje u stilu mafije i uz korupciju

Izvor: Danas, 19.Mar.2019

Povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova vrši se "u stilu mafije i putem korupcije", a na čelu te kampanje Srbije koja traje dve godine je osoba sumnjive prošlosti, piše danas Koha ditore pozivajući se na izvore u Vladi Kosova. Članak Koha ditore: Povlačenje priznanja Kosova se ostvaruje u stilu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.