Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Nov.2012, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rompej će danas iznijeti novi prijedlog budžeta

Predsjednik Savjeta EU Herman Van Rompej iznijeće nove prijedloge za sporni dugoročni budžet evropskog bloka u nadi da predstojeći samit u Briselu neće biti okončan neuspjehom. Kiparski ministar za Evropu Andreas Mavrojianis rekao je da je na radnoj večeri na kojoj su bili Van Rompej i evropski ministri bilo "konstruktivne razmijene mišljenja" što ukazuje na to da su sve zemlje članice izrazile spremnost  za  postizanje dogovora. Mavrojianis, ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Van Rompej iznosi prijedloge za dugoročni budžet

Izvor: Capital.ba, 20.Nov.2012

BRISEL, Predsjednik Savjeta EU Herman Van Rompej iznijeće nove prijedloge za sporni dugoročni budžet evropskog bloka u nadi da predstojeći samit u Briselu neće biti okončan neuspjehom. Kiparski ministar za ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.