Roksanda Ninčić pomoćnik šefa diplomatije

Izvor: Kurir, 20.Nov.2012, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roksanda Ninčić pomoćnik šefa diplomatije

BEOGRAD - Vlada Srbije postavila je Roksandu Ninčić za pomoćnika ministra spoljnih poslova za multilateralnu saradnju, objavljeno je na sajtu vlade.

Ninčić je bila na dužnosti ambasadora u Stalnoj misiji Srbije pri EU u Briselu od 2005. godine. Prethodno je službovala u Ministarstvu spoljnih poslova u Beogradu i u Misiji pri UN u Njujorku.

Na mestu pomoćnika ministra za multilateralnu saradnju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ninčić će zameniti Slađanu Pricu koja je na toj dužnosti bila od decembra 2011. godine.

Vlada je za pomoćnika ministra regionalnog razvoja i lokalne samouprave za evropske integracije, međunarodnu saradnju i projekte postavila Jelenu Spasić, a za pomoćnika ministra za strateške analize i istraživanje dr Edvarda Jakopina.

Dužnosti direktora Uprave carina u Ministarstvu finansija razrešen je Predrag Petronijević, a na njegovo mesto vlada je postavila Tihomira Bogićevića.

Za novog direktora Uprave za šume u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede postavljen je Perica Grbić.

Ova rešenja biće objavljena u "Službenom glasniku Srbije”.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Roksanda Ninčić - pomoćnik ministra Mrkića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2012

BEOGRAD -..Vlada Srbije postavila je Roksandu Ninčić za pomoćnika ministra spoljnih poslova za multilateralnu saradnju, objavljeno je na sajtu vlade...Ninčić je bila na dužnosti ambasadora u Stalnoj misiji Srbije pri EU u Briselu od 2005. godine. Prethodno je službovala u Ministarstvu spoljnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.