Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Regionalni lideri da podrže odluke međunarodnih sudova"

SARAJEVO - EU u potpunosti poštuje odluke Haškog tribunala i Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove i očekuje od svih lidera u regionu da podrže odluke međunarodnih sudova i da se uzdrže od bilo kakvih izjava ili postupaka kojima se baca sumnja na nezavisnost ili nepristrasnost sudskog procesa, izjavila je portparol EU Maja Kocijančič.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Oglasila se EU nakon izricanja presude Karadžiću! Brisel ima SRAMAN ZAHTEV za lidere regiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2019

Portparolka Evropske unije Maja Kocijančić kaže da EU u potpunosti poštuje odluke Međunarodnog mehanizma za ratne zločine...Kojicančić je nakon izricanja presude Radovanu Karadžiću pozvala lidere sa Zapadnog Balkana da podrže odluke međunarodnih tribunala i da ne dovode u pitanje nepristrasnost...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.