Rama: Srbija da se izvini, ali...

Izvor: B92, 16.Sep.2021, 14:20

Rama: Srbija da se izvini, ali...

Albanski premijer Edi Rama ponovo je danas kritikovao Prištinu zbog nepristupanja inicijativi "Otvoreni Balkan".

On je tu ocenu Prištine ocenio kao ishitrenu odluku.

On je u parlamentu naveo da bi Srbija trebalo da se izvini Prištini zbog navodnih ratnih zločina, ali i ocenio da je dug put do toga i da je važno imati u perspektive, a ne političke borbe, kako je preneo ABC Albanija "Zemlje regiona ulaze u nov proces kroz Otvoreni Balkan.

Zemlje uče, vežbaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suočavaju se sa teškoćama tako da kada udju u EU mogu da izvuku odredjene zaključke.

Ko je ovde izdajica, Srbija koja je najveća i koja će imati koristi? zapitao je i dodao: "Zainteresovani smo za to koliko će Kosovo dobiti u saradnji sa Albanijom", rekao je Rama i poručio da ako se albanski narod ne predstavi kao narod posvećen miru predodredjen je da izgubi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EDI RAMA KRITIKUJE PRIŠTINU Albanski narod da pokaže da je posvećen miru, "Otvoreni Balkan" nije srpska igra

Izvor: Blic, 16.Sep.2021

Albanski premijer Edi Rama ponovo je danas kritikovao Prištinu zbog nepristupanja inicijativi "Otvoreni Balkan" ocenjujući to kao ishitrenu odluku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.