Izvor: Blic, 10.Feb.2022, 23:22

RAT PISMIMA Borelj: Rusiji poslata ponuda EU za nastavak dijaloga

Šef diplomatije EU, Žozep Borelj, u pisanom saopštenju objavljenom večeras u Briselu, navodi da je na osnovu jednoglasne odluke 27 država članica Evropske unije, poslao pismo ruskom ministru spoljnih poslova, Sergeju Lavrovu, kao odgovor na njegovu pisanu poruku članicama od njih 28. januara.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Za Rusiju odgovor EU i NATO nepoštovanje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Feb.2022, 15:14

Rusko ministarstvo spoljnih poslova odbacilo je zajednički odgovor NATO-a i Evropske unije na njena bezbednosna pitanja kao nepoštovanje i nedostatak, preneo je Rojters. Ministarstvo je saopštilo da je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov poslao upit svim zemljama članicama dva bloka o njihovom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.