Protestni skup SRS-a u Kragujevcu

Izvor: RTS, 23.Feb.2013, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protestni skup SRS-a u Kragujevcu

Srpska radikalna stranka održala protestni skup i šetnju u Kragujevcu, pod parolom "Sloboda Šešelju". Na današnji dan 1991. godine ta stranka počela je da deluje pod tim imenom.

Pod parolom "Sloboda Šešelju", Srpska radikalna stranka održala je protestni skup i šetnju u Kragujevcu, gde je na današnji dan 1991. godine ta stranka počela da deluje pod tim imenom.

Jedino naša ideologija srpskog nacionalizma i naše suprotstavljanje ulasku Srbije u EU >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << može da donese oporavak i spas za državu i narod, poručio je zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović, saopšteno je iz te stranke.

Okupljeni su, kako se navodi, najoštrije osudili deceniju "haške tiranije", izrazili podršku predsedniku stranke Vojislavu Šešelju i osudili "kvislinški režim" u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SRS protestvovao u Kragujevcu

Izvor: Blic, 24.Feb.2013, 00:14

Pod parolom "Sloboda Šešelju", Srpska radikalna stranka održala je danas protestni skup i šetnju u Kragujevcu, gde je upravo na današnji dan 1991. godine ta stranka počela da deluje pod tim imenom. .."Jedino naša ideologija srpskog nacionalizma i naše suprotstavljanje ulasku Srbije u EU može...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.