Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2023, 17:37

Protesti poljoprivrednika u Poljskoj, Bugarskoj i Rumuniji zbog ukrajinskih žitarica

Poljoprivrednici u Bugarskoj i Rumuniji danas su protestovali zbog, kako se navodi, slabog odgovora Evropske unije na prezasićenost poljoprivrednim proizvodima iz Ukrajine za koje kažu da snižavaju cene na lokalnim tržištima.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farmeri u Rumuniji i Bugarskoj u protestu zbog priliva žita iz Ukrajine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Apr.2023

Poljoprivrednici u Rumuniji i Bugarskoj protestovali su zbog prezasićenosti tržišta poljoprivrednim artiklima iz Ukrajine, što je dovelo do pada cena lokalnih proizvoda. Kako prenose agencija AP i Bugarski servis Radija Slobodna Evropa, stotinu farmera okupilo se u Bukureštu, više stotina protestovalo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

"NE KAŽNJAVAJTE NAŠU SOLIDARSNOST" Masovni protesti poljoprivrednika u Rumuniji i Bugarskoj zbog ukrajinskih žitarica (FOTO)

Izvor: Blic, 08.Apr.2023, 11:27

Poljoprivrednici u Bugarskoj i Rumuniji juče su protestovali zbog, kako se navodi, slabog odgovora Evropske unije na prezasićenost poljoprivrednim proizvodima iz Ukrajine za koje kažu da snižavaju cene na lokalnim tržištima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.