Prikupljanje pomoći za migrante u bioskopu Zvezda

Izvor: Press, 26.Avg.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikupljanje pomoći za migrante u bioskopu "Zvezda"

Novi bioskop Zvezda organizuje u subotu 29. avgusta od 13 sati prikupljanje pomoći za izbeglice iz Afrike i sa Bliskog Istoka koje stižu svakodnevno u Srbiju i Beograd na putu ka zemljama Evropske unije.
Foto:Blic.rs
Svaka vrsta pomoći je dobrodošla, a najpotrebniji su: garderoba, veš, cipele, dečja hrana, trajno i mleko za bebe, hleb i peciva, kuvana jaja, konzerve ribe, voće, sokovi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Nakon prve akcije, svi ljudi dobre volje će moći svakodnevno - u periodu od 20.30 do 23.30 sati, tokom večernjih filmskih projekcija u "Zvezdi", da donose pomoć koja će biti prosleđivana izbeglicama.
- Ta humanitarna akcija je samo početak šire kampanje koja za cilj ima da građane informiše o problemu masovnih migracija i što više njih uključi u prikupljanje pomoći. U "Zvezdi" se planira i produkcija svojevrsnih “filmskih novosti” putem kojih će, pre projekcije filmova, publici neposredno iznositi informacije koje nisu lako dostupne u zvaničnim medijima i pokušavati da umanje zbunjenost, paranoju i zatečenost ovim problemom - navode organizatori akcije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Novi bioskop Zvezda za izbeglice

Izvor: Danas, 26.Avg.2015

Akcija prikupljanja pomoći za izbeglice u organizaciji Novog bioskopa Zvezda počeće. u subotu, 29.8. od 13 sati u ovoj filmskoj instituciji. Svaka vrsta pomoći je dobrodošla, poručuju iz Novog bioskopa "Zvezda" a najpotrebniji su garderoba, veš, cipele, dečja hrana, trajno i mleko za bebe, hleb...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.