Prihvatamo svako rešenje za koje se opredeli EU

Izvor: B92, 18.Mar.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Prihvatamo svako rešenje za koje se opredeli EU"

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da je Srbija u migrantskoj krizi spremna da bude deo rešenja i da će podržati svako rešenje za koje se opredeli EU.

Stefanović je novinarima u Beogradu rekao da Srbija ima stabilnu situaciju na državnim granicama, gde se sprečavaju ilegalni ulasci i tako će nastaviti i ubuduće.

U ovom trenutku, kako kaže, nema novog priliva migranata, sem onih koji se nalaze u prihvatnim centrima i koji su izrazili nameru ili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su zatražili azil, ili se nalaze u postupku povratka.

Stefanović je dodao da se u ovom trenutku izmedju 1.200 i 1.300 migranata nalazi u različitim prihvatnim i azilnim centrima u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stefanović:Prihvatamo svako rešenje za koje se opredeli EU

Izvor: Studio B, 18.Mar.2016

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Srbija u migrantskoj krizi spremna da bude deo rešenja i da će podržati svako rešenje za koje se opredeli Evropska unija i najveće države Unije...Stefanović je novinarima u Beogradu rekao da Srbija ima stabilnu situaciju...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.