Izvor: Press, 26.Jan.2022, 14:12

Premijerka poslala poruku iz Brisela: Dobar sastanak sa Boreljom, hvala Varheiju na podršci

Premijerka Ana Brnabić razgovarala je danas u Briselu, uoči sastanka Saveta za stabilizaciju i pridruživanje između EU i Srbije, u odvojenim susretima sa visokim predstavnikom EU Žozepom Boreljom i komesarom za proširenje Oliverom Varheijem.
Foto:pink
- Na početku današnje posete >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Briselu, razgovarala sam sa evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varhejijem, o značaju referenduma o promeni Ustava Srbije i o nastavku reformi u oblasti vladavine prava - navela je premijerka na svom instagram profilu, uz fotografije sa Varheijem.
Ona je izrazila zahvalnost komesaru na podršci procesu evropskih integracija Srbije.
Takođe, premijerka je objavila i fotografiju susreta sa Boreljom.
- Dobar sastanak sa visokim predstavnikom EU Žozepom Boreljom o aktivnostima i reformama koje sprovodimo pre svega u oblasti vladavine prava. Srbija je posvećena nastavku procesa evropskih integracija - poručila je Brnabić.
U Briselu je u toku sastanak Saveta za stabilizaciju i pridruživanje između EU i Srbije, a delegaciju naše zemlje predvode premijerka Brnabić i ministar za evropske integracije, Jadranka Joksimović.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.