Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2023, 15:30

Prelazak na ekološka goriva će se odvijati u Srbiji znatno sporije

Obaveza uvođenja klimatski neutralnog goriva u Evropskoj uniji će otvoriti pitanja od velike važnosti za automobilsku industriju, ali će se kod nas te promene odvijati dosta sporije zbog kupovne moći stanovništva, rekao je Petar Veličković sa portala Polovni automobili povodom Zakona EU prema kojem se prekida prodaja automobila sa emisijom ugljen-dioksida (CO2) unutar Evropske unije od 2035. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prelazak na ekološka goriva će se odvijati u Srbiji znatno sporije

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2023

BEOGRAD - Obaveza uvođenja klimatski neutralnog goriva u Evropskoj uniji će otvoriti pitanja od velike važnosti za automobilsku industriju, ali će se u Srbiji te promjene odvijati dosta sporije zbog kupovne moći stanovništva, rekao je Petar Veličković sa portala Polovni automobili povodom Zokona...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.