Predsednik Vučić sutra u 15.00 časova o unutrašnjoj i spoljnopolitičkoj agendi Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 08:39

Predsednik Vučić sutra u 15.00 časova o unutrašnjoj i spoljnopolitičkoj agendi Srbije

Predsednik Vučić sutra sudeluje u diskusiji Atlantskog saveta

U četvrtak u 15 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće o unutrašnjoj agendi Srbije i spoljnopolitičkim proritetima naše zemlje.

Predsednik će razgovor voditi sa Majom Piščević i Dejmonom MekVilsonom.

Presednik Vučić će se prirdružiti konverzaciji Atlantskog saveta na kom će razgovarati o američko-srpskim odnosima u svetlu nove američke administracije, o ulozi i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SAD-a i EU u unapređenju evroatlantske perspektive Zapadnog Balkana, kako će Srbija sarađivati sa svojim komšijama u promovisanju post-pandemijskog oporavka kroz regionalnu ekonomsku saradnju, o dijalogu Beograda i Prištine kao i geopolitičkom uticaju u regionu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.