Predsednik Vučić danas sa Miroslavom Lajčakom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Feb.2023, 09:31

Predsednik Vučić danas sa Miroslavom Lajčakom

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. Sastanak će biti održan u Vili Mir, a predviđeno je da počne u 19 časova, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike. Pročitajte još:   Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Predsednik Vučić danas sa Miroslavom Lajčakom objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Android

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Izložbe Maje Poljak Petrović i Miroljuba Kršanina u Dolovu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Feb.2023

DOLOVO – U pratećem delu programa 25. Vinarijade u Dolovu biće otvorene i dve izložbe 7. februara: Maje Poljak Petrović i Miroljuba Kršanina. Izložbe će biti otvorene u utorak, 7. februara u 19 sati u Domu kulture u Dolovu.   Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.