Predsednik Napolija: Liga Evrope je bezvredno takmičenje

Izvor: Radio 021, 08.Maj.2015, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Napolija: Liga Evrope je bezvredno takmičenje

Predsednik fudbalskog kluba Napoli Aurelijo De Laurentis rekao je da je Liga Evrope bezvredno takmičenje i oštro kritikovao predsednika Evropske fudbalske unije (Uefa) Mišela Platinija.

Napoli je sinoć na svom terenu odigrao 1:1 protiv Dnjepra, u prvoj utakmici polufinala Lige Evrope. Domaći su poveli u 50. minutu golom Davida Lopesa, izjednačio je Evhen Seležnjov u 81. minutu, a televizijski snimak pokazao je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je bio u ofsajdu.

"Potpuno sam besan. Bio je ofsajd. Oni (Uefa) žele da daju važnost beznačajnom takmičenju. Učestvujemo u Ligi Evrope samo zbog prilike da se kvalifikujemo u Ligu šampiona sledeće sezone", rekao je De Laurentis.

"Za polufinalne utakmice ne možete izabrati šestoricu sudija koji nisu u stanju da vode utakmicu. Platini je ostavio katastrofalan utisak. Razmišljaće o tome u mraku svoje sobe u Nionu. Možda je on završio, možda bi bilo najbolje da ode. Neprihvatljivo je da neko organizuje takmičenje i da ne može da garantuje pristojno suđenje", rekao je De Laurentis.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.