Pravljenje robota na radionici u EU Info kutku u subotu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2020, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravljenje robota na radionici u EU Info kutku u subotu

Deca od 6 do 12 godina imaće priliku da u subotu, 18. januara, u EU Info kutku u Nišu uče o kulturi Češke, a pedagog Nina Spasić iz Udruženja "Dedina garaža" pomoći će im i da naprave svoje robote.

Kreativne radionice na kojima deca mogu da nauče o zemljama Evrope nastavljaju se i u 2020. godini.

Radionice predstavljaju ciklus događaja koje tradicionalno organizujemo sa ciljem da na inovativan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << način uz zanimljiv sadržaj, kroz igru i druženje, upoznajemo decu sa Evropom, evropskim vrednostima i njenim kulturnim nasleđem - kažu u EU Info kutku.

Organizatori dodaju da je potrebno najaviti učešće na radionici na mejl officenis@euinfo.rs ili pozivom na telefon 018/254-461, najkasnije do petka 17. januara u 19 sati.

Za prijavu je potrebno ime, prezime i uzrast deteta, kao i ime i kontakt telefon roditelja. Učešće na radionici je besplatno, a sve materijale potrebne za rad obezbeđuje EU info kutak. Broj mesta je ograničen - kažu iz EU Info kutka.

Radionica počinje u subotu u 10:30, a prostorije EU Info kutka su u Vožda Karađorđa 5.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.