Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2023, 14:17

Pozitivan pomak ka EU

Evropska komisija je u svom izveštaju konstatovala da je Srbija ostvarila napredak u procesu pristupanja Evropskoj uniji i smatra da je spremna za zatvaranje poglavlja, izjavila je danas ministarska za evrointegracije Tanja Miščević na sednici Odbora za evropske integracije Skupštini Srbije. Ona je, predstavljajući izveštaj o pregovorima o pristupanju Srbije EU u prvih šest meseci ove godine koji je podnela Vlada, rekla da je 2025. godina - godina spremnosti za pristupanje EU, ali da je sam proces "procedura koja iziskuje vreme".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miščević: Srbija spremna za otvaranje Klastera 3, radimo na tome

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Avg.2023

BEOGRAD – Ministarka za evropske integracije Tanja Miščević predstavila je danas na sednici Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije Izveštaj Vlade Srbije o pregovorima o pristupanju Evropskoj uniji od januara do juna ove godine i ocenila da je uočen napredak u brojnim oblastima i da je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.