Posle UEFA i Serija A sankcionisala Murinja

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 20:03

Posle UEFA i Serija A sankcionisala Murinja

Trener Rome već je suspendovan Evropske fudbalske unije na četiri utakmice posle incidenta nakon minulog finala Lige Evrope.

Sada ga je stigla kazna i od domaćeg takmičenja.

Ponovo Portugalac plaća ceh zbog konflikta sa arbitrom, za šta mu je Serija A sada zvanično odredila suspendziju od 10 dana. To praktično znači da će preskočiti meč sa Kalajrijem na otvaranju nove sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Liga je kaznila trenera Rome zbog izjava koje je dao na račun sudije Danielea Čifija posle meča protiv Monce 3. maja u Rimu (1:1).

"Ovo je bilo najgore suđenje koje sam video u karijeri, a verujte mi, nailazio sam na svakakve sudije. Obično, kada pričam o sudijama, to je zato što su uticale na igru, ali sada to nije bio slučaj međutim arbitar je bio horor. Uopšte nije imao ljudski odnos prema igračima, bio je bez empatije, dao je crveni karton igraču koji se sapleo od premora u 96. minutu", rekao je tada Murinjo.

Murinjo će zbog ove izjave morati i da plati 50.000 evra, koliko će na račun lige da uplati i Roma.

Portugalac je nedavno kažjen od strane UEFA sa četiri meča suspenzije zbog verbalnog napada na sudiju Entonija Tejlora psle finala Lige Evrope sa Seviljom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SERIJA A KAZNILA MURINJA: Portugalac nakon UEFA dobio novu suspenziju!

Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2023

Ova je nešto blaža. Trener Rome Žoze Murinjo, već je suspendovan od strane UEFA na četiri utakmice zbog incidenta nakon finala Lige Evrope, dok je sada je dobio i kaznu od domaćeg takmičenja Serije A. Murinjo je ponovno platio ceh zbog sukoba sa sudijom, zbog čega je Serija A zvanično odredila...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.