Ponedeljak je dan D za Građane!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020, 22:04

Ponedeljak je "dan D" za "Građane"!

Mnogo toga će biti jasno početkom naredne sedmice.

Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani u ponedeljak će objaviti odluku o žalbi Mančester sitija na dvogodišnju zabranu učešća u evropskim takmičenjima.

CAS je danas saopštio da će u ponedeljak objaviti presudu tročlanog veća sudija.

U hitnoj presudi na ročištu koje je putem video linka održano od 8. do 10. jula verovatno će biti malo detalja o razlozima i dokazima sudija. Potpuna pismena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << presuda uglavnom se mesecima priprema.

Evropska fudbalska unija (Uefa) u februaru je suspendovala Mančester siti iz međunarodnih tamičenja zbog ozbiljnog kršenja pravila finansijskog fer pleja između 2012. i 2016. godine, ali i jer Siti nije sarađivao sa istražiteljima.

Takođe, klub je kažnjen i sa 30 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.