Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Avg.2023, 19:55

Pomoć Srbije i EU Surdulici

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije, zadužen za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opština, Novica Tončev je danas sa šefom Odeljenja za saradnju Delegacije Evropske unije u Srbiji Nikolom Bertolinijem razgovarao o zajedničkm radu na unapređenju životnih uslova građana Surdulice, posebno o rekonstrukciji Romskog centra.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

EU podržava Ćupriju, Aleksinac i Surdulicu

Izvor: JUGpress.com, 09.Avg.2023

SURDULICA-ALEKSINAC-ĆUPRIJA..Šef Odeljenja za saradnju Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Nikola Bertolini posetio je danas projekte koje EU podržava u Ćupriji, Aleksincu i Surdulici, a koji doprinose boljem kvalitetu života kroz unapređenje infrastrukture i usluga koje lokalne samouprave...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.